Ik ben Inge Bronsveld (1978) en ik ben afgestudeerd sociaal (pedagogisch) hulpverlener en heb 3 jaar Psychodynamica aan de academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel gestudeerd.
Daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd bij Civas opleidingen.

Mijn visie is dat er in ieder van ons een aangeboren innerlijke kracht aanwezig is, welke aangesproken, verdiept en verder ontwikkeld kan worden in tijden van moeilijkheden. Ik wil er zijn voor ieder mens, kind of volwassenen, die de kracht in zichzelf wil ervaren en steviger in zijn/haar schoenen wil staan.

Het is mijn passie om anderen bij te staan bij psycho- (sociale en emotionele) problemen. In 2019 heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Praktijk IK; Innerlijke Kracht, praktijk voor psychosociale (kinder) therapie. Een praktijk om jong en oud bij te staan. Om een steuntje in de rug te geven in moeilijke tijden en om weer de regie over hun eigen leven terug te krijgen, zodat ze een gelukkiger leven kunnen gaan leiden.

Het is mijn streven om jou in moeilijke tijden bij te staan. Ik zie het als een uitdaging om mijn cliënten (kinderen, jongeren en volwassenen) te helpen om hun innerlijke kracht te ontdekken, hervinden, te verdiepen en aan te boren en zo op eigen kracht te worden wie ze eigenlijk zijn. Het mooiste wat je kunt worden is wie je in wezen bent!