Praktijk IK is een praktijk voor psychosociale therapie, die werkt aan de Innerlijk Kracht die in ieder van ons zit. IK staat, voor Innerlijke Kracht en je eigen IK persoonlijkheid. De oneindige zee aan mogelijkheden die in iemand zit, waaraan je kracht en zelfverzekerdheid aan kan ontlenen. Ieder heeft een verhaal en laat jezelf de jouwe maken!

Praktijk IK streeft naar;

 • Laagdrempeligheid
 • Persoonlijk
 • Geen wachtlijsten

Praktijk IK is er voor ieder mens die de kracht in zichzelf wilt ervaren, steviger in zijn/haar schoenen wil staan.

Kernwoorden van Praktijk IK zijn:

 • Zelfontwikkeling
 • Zelfontplooiing
 • Zelfbeeld
 • Burn-out
 • Per direct psychische hulp nodig heeft; bij schokkende gebeurtenissen en trauma
 • Echtscheiding, familie gerelateerde problemen.
 • Sociaal- en emotionele problematiek
 • Leerproblemen/ ontwikkelingsstagnatie bij kinderen
 • Verdieping in wie je daadwerkelijk bent.